Menu Sluiten

Barrel 180

Prijs: €5.625,-

 

Opties

  • Ramen in achterwand €315,-
  • Panoramaraam (half) €550,-
  • Panoramaraam (volledig) €1.100,-
  • Kachel upgrade • vraag naar de opties

 

Alle prijzen zijn inclusief transport en opbouw op locatie.

Scandinavisch genieten in je eentje of met een klein groepje? Dat kan met de Barrel 180! Deze sauna is net een maatje groter dan onze kleinste sauna de barrel 150, maar neemt ook zeker niet al te veel ruimte in. Met afmetingen van 180 x 190 diameter en een binnenruimte van 152 cm is dit model geschikt voor 2 – 4 personen. Het is uitvoerbaar op een elektrische (230 volt) of hout gestookte kachel en komt zonder afkoel terras. Om te kunnen genieten van de barrel 180 hoef je niet lang te wachten, want door het compacte formaat is het snel opgewarmd. Meer info over deze barrel en al onze andere barrels en tubs vind je in onze brochure.

Deze elektrische kachel heeft het voordeel dat je deze op ieder stopcontact kunt aansluiten.

Onze sauna’s worden standaard geleverd met een elektrische kachel, dak shingles, luxe indirecte led verlichting, decoratieve randafwerking op de voor- en achterzijde, een glazen deur, en met een vloer en bankjes met rugleuningen van Espen hout.

+ Alle sauna’s zijn uit te breiden met een half of volledig panorama raam, een hout kachel in verschillende klassen (van basic tot luxe) en een elektrische kachel in verschillende klassen (basic tot luxe met wifi).

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download brochure