Menu Sluiten

Rebels genieten

Hey! Wij zijn Tinyrebel en maken barrelsauna's en hottubs in Zeeland, Wij zijn aanpakkers met een grote liefde voor mensen, natuur en design. Maar we zijn ook kampioen chillen tijdens vrije momenten. Je raadt het al. Zo ontstond het briljante idee voor een toevoeging aan onze rebels: de Barrel Sauna en de Hottub. Verkrijgbaar in verschillende formaten, met uitbreidingsopties. Zo brengen we je ontspanning en wellness binnen handbereik. En dat ook nog eens buiten.


Download brochure en prijslijst

Over Barrels & Tubs

Ultiem ontspannen in eigen tuin wanneer jij maar wilt? Stap direct in je eigen oase van rust en ruimte voor hemelse ontspanning van lichaam en geest met een Tinyrebel Barrel of Tub

Ben je toe aan pure ontspanning? Met een sauna of hottub van Tinyrebel heb je wellness in je eigen tuin. Duik in je persoonlijke oase van rust en ruimte met een Tinyrebel Barrel of Tub. Voor het ultieme zen-gevoel en hemelse ontspanning!
De Tinyrebel Barrel Sauna of Hottub is jouw ticket naar een luxe, duurzame en betaalbare wellness-ervaring. Zo eentje waarin je compleet ontsnapt aan de dagelijkse drukte.
Jij krijgt alleen het allerbeste. Daarom maken we enkel gebruik van Thermowood. Dit is thermisch gemodificeerd naaldhout dat wel 15 tot 25 jaar meegaat. Daarnaast is het ook nog eens superlief voor het milieu! Dankzij de speciale stoombehandeling blijft dit naaldhout jarenlang in topvorm. Van productie tot eindresultaat, we houden alles in eigen hand. Zo weten we zeker dat jouw ontspanningsmoment in de Barrel Sauna of Hottub altijd van topkwaliteit is.

Bekijk ons assortiment Barrels & Tubs
Featured Image
  • Duurzaam

    Duurzaam

  • Standaard compleet uitgerust

    Standaard compleet uitgerust

  • Betaalbaar

    Betaalbaar

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Rebels genieten

Team Tiny Rebel