Menu Sluiten

Kom langs in onze showroom

En doe een vrijblijvende proefzit of plons in een Tinyrebel barrel of tub!

Waarschijnlijk zie je het al helemaal voor je; een heerlijke hottub of sauna in je tuin. Dat noemen we nog eens luxe binnen handbereik! Heb je nog vragen, twijfel je tussen 2 modellen of wil je simpelweg onze verschillende modellen in het echt bekijken? Kom eens langs in onze niet zo tiny showroom in Middelburg, Zeeland.

Je krijgt de mogelijkheid om al onze producten te testen, te voelen en zelfs te ruiken. Want geloof ons, niets is zo heerlijk als de geur van een houten sauna. Zie het als een bezoekje aan de wellness, net zo ontspannen! Daarnaast krijg je natuurlijk antwoord op al je vragen en kunnen we samen jouw wellnessproduct op maat samenstellen, helemaal volgens jouw wensen.

De showroom is open op vrijdagen, zaterdagen en op afspraak doordeweeks

Onze niet zo tiny showroom is standaard geopend op vrijdagen en zaterdagen. Kom jij liever een keer doordeweeks langs? Maak dan vooraf een afspraak per mail of telefoon. Dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat zodra je uit de auto stapt. Of van je fiets. En voor je het weet, zit jij rebels te genieten in je eigen tuin!