Menu Sluiten

Keuzes, keuzes, keuzes

Authentiek, of juist een vleugje luxe toevoegen?

Op deze pagina vind je alle informatie over de standaarduitrusting van je hottub, en de prachtige opties die je kunt toevoegen om hem nog luxer te maken.

Maar toch uitgebreid

Standaard

Standaard kachel
Je krijgt standaard een RVS (304) houtkachel bij onze houtgestookte en hybride hottubs. Je kiest zelf of deze kachel aan de binnen- of buitenkant van je hottub komt. De houtkachel is voorzien van een kachelpijp van 2 meter met een hitteschild. Daarnaast hebben de kachel en de hottub beide een afvoer met een kogelkraan voor het leeg laten lopen van de kachel en de hottub.

Ergonomische schaal in kleur naar keuze
Alle hottubs bij Tinyrebel zijn standaard voorzien van een ergonomische schaal met voorgevormde bankjes waarin je lekker kunt chillen. Rechtop zitten? Dat hoeft niet! De schalen zijn standaard geïsoleerd, zodat je hottub sneller warm is en langer warm blijft. En ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, gebroken wit, antraciet en blauw. Kies je voor een standaard deksel? Dan heeft het dezelfde kleur als de schaal.

Thermowood
De buitenkant van de hottub is gemaakt van duurzaam Thermowood en heeft daardoor een lange levensduur. Ook de bijpassende trap met 2 treden is hiervan gemaakt. Vervolgens is de hottub afgewerkt met RVS-banden voor een extra luxe uitstraling.

Upgrade je beleving!

Opties

Ledverlichting voor extra sfeer
Wil je extra sfeer toevoegen? Kies voor ledverlichting. Met een druk op de knop zorg je voor extra sfeer! Laat de kleuren langzaam overgaan of kies juist voor 1 kleur die bij de stemming past. Jij bepaalt.

Massagejets, lekker voor de spieren
Als je voor jet-massagestralen kiest, stuwt er via 8 nozzles een sterke waterstroom je hottub in. Deze massagejets kan je in een bepaalde richting zetten om zo specifieke spieren of andere delen van het lichaam te masseren.

Bubbels voor extra ontspanning
Wil je extra ontspanning? Voeg bubbels toe aan je hottub. Bij de bubbels stuwt er lucht via 12 nozzles je hottub in. Deze lucht wil zo snel mogelijk naar de oppervlakte en komt daarbij langs het lichaam, waardoor het voor een fijne ontspanning zorgt.

Geïsoleerde cover voor je hottub
De geïsoleerde cover is een luxe aanwinst voor je hottub. Naast een luxe uitstraling, zorgt het er ook voor dat je hottub extra lang warm blijft. Als je de cover gebruikt, zakt de temperatuur maar enkele graden in de nacht. Gooi de volgende dag weer een beetje hout op je hottub en je kunt er weer in. Nog een fijne bijkomstigheid; de cover is makkelijk te verwijderen van je hottub en krast niet.

Minibar
De minibar in een hottub is iets anders dan een minibar in je hotelkamer. Het heeft wel allebei te maken met drankjes! Niets is zo fijn als genieten van een drankje in de hottub. Met een minibar zet je je drankje veilig neer binnen handbereik. Het wordt ook wel een drinkglazenhouder genoemd.

Kachel upgrade
Je krijgt je hottub standaard met een RVS 304 kachel geleverd, maar je kunt ‘m ook laten upgraden naar RVS 316. Beide materialen zijn sterk, maar er is wel een verschil in kwaliteit. RVS 304 is gevoeliger voor zuren en chloriden. Hierdoor ontstaat er sneller corrosievorming. Wil je gebruik maken van chloor of woon je dicht bij de kust? Dan is je hottub hier beter tegen bestand met RVS 316.

Grootte uitbreiden
De hottub heeft standaard een diameter van 2 meter. Genoeg ruimte om hier met goed gezelschap in te zitten. Maar heb jij een groot gezin of zit je vaak met een grote groep vrienden in je hottub? Dan kun je kiezen voor een diameter van 2,25 meter. Zo kun je er met meer mensen in of heb je simpelweg meer ruimte voor jezelf!

Filtersysteem voor het water
Wil je langer genieten van het water in je hottub? Kies voor een filtersysteem. Het zandfilter komt aan de zijkant van je hottub en wordt weggewerkt met een kist van Thermowood. Deze filter haalt vaste deeltjes uit het water, maar gaat geen bacteriegroei tegen. Wil je dat wel? Kies voor een zandfilter in combinatie met een waterbehandelingskit van bijvoorbeeld AquaFinesse. Deze gaat bacteriegroei tegen en houdt het water helder en schoon.

AquaFinesse is een waterbehandelingskit speciaal voor hottubs. AquaFinesse is een chloorarmproduct dat bacteriën doodt, de groei ervan voorkomt en het water kraakhelder houdt. Het is een all-in-one product waardoor je geen andere chemicaliën meer nodig hebt. Door wekelijks AquaFinesse toe te voegen aan je hottub houd je de kwaliteit van het water in topconditie. Met 1 kit doe je gemiddeld 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van de grootte van je hottub.

Meer weten over AquaFinesse, klik hier.

Geïnspireerd?

Ga terug naar start