Menu Sluiten

Nieuws

De voordelen van een hottub

Voordelen hottub

Wellness in je achtertuin, de voordelen van een hottub

Je hebt een lange en stressvolle werkdag achter de rug. De werkdruk heeft ervoor gezorgd dat je nu last hebt van vastzittende spieren in je rug. Daar heb je wel vaker last van. Gelukkig heb je deze avond niet zoveel op de planning. Dat betekent maar 1 ding; tijd voor de hottub! En dat in je eigen tuin, heerlijk zo dichtbij. Je zakt lekker weg in het warme water van je hottub en voelt je stress als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zie je het al voor je? Mooi! Naast ontspanning heeft een hottub nog een heleboel andere voordelen voor je gezondheid. Je leest er alles over in deze blog.

 

7 gezondheidsvoordelen van een hottub

Het warme water in je hottub heeft een positief effect op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Ben je benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van een hottub? Hieronder lees je ze op een rijtje.

 

  1. Stimuleert de bloedsomloop
  2. Verlicht spierpijn
  3. Vermindert stijve en pijnlijke gewrichten
  4. Opent je poriën, waardoor onzuiverheden verdwijnen
  5. Verbetert je slaap
  6. Verlaagt je bloedsuikerspiegel
  7. Verlaagt je bloeddruk

 

Je spieren ontspannen, je geest komt tot rust en jij voelt je weer helemaal als herboren. Kortom, een wellnessbehandeling voor je hele lichaam. En dat allemaal in je eigen vertrouwde achtertuin. Dat is nog eens een cadeautje!

Vragen?

Kan jij ook wel ontspanning, stressvermindering en spierherstel gebruiken? Kies dan voor je eigen hottub. Bij Tinyrebel vind je ze in alle maten en vormen met alles erop en eraan, geheel volgens jouw wensen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur een mail naar info@tinyrebel.nl of kom gezellig langs in onze showroom in Middelburg.

 

Lees ook: Welke hottub is geschikt voor mij?